Vista Austrumu garšās ar krāsnī ceptu saldo kartupeli

Vista Austrumu garšās ar krāsnī ceptu saldo kartupeli

Lai nākamais gads būtu veiksmīgs, Vecgada vakarā jāmielojas ar 12 ēdieniem. Iesakām pagatavot kādu no mūsu #dziveirgarda receptēm – vista Austrumu garšās ar krāsnī ceptu saldo kartupeli būs lieliska izvēle.

Pavasarīgi salāti ar tvaika krāsnī ceptiem dārzeņiem un vistas fileju

Pavasarīgi salāti ar tvaika krāsnī ceptiem dārzeņiem un vistas fileju

Ātri pagatavojami, bet sātīgi, gardi un uzturvielām bagāti salāti.

Pica Electrolux gaumē

Pica Electrolux gaumē

Ar šķiņķi, vistu vai veģetārā – kāda pica ir Tava iecienītākā? Viens gan ir skaidrs – gatavota mājās, tā garšo vislabāk! Turklāt, ja picu cepsi tvaika cepeškrāsnī, iegūsi itāļu picai raksturīgo plāno pamatni ar kraukšķīgu un gardu garoziņu.

Ātrais melleņu ievārījums ar kaltētām baravikām un maskarpones siera krēmu

Ātrais melleņu ievārījums ar kaltētām baravikām un maskarpones siera krēmu

Kaltētas baravikas var būt garda piedeva ne tikai zupām un mērcēm, bet arī desertiem! 

Jēra cepetis ar rozmarīnu un timiānu

Jēra cepetis ar rozmarīnu un timiānu

Sulīgs jēra cepetis būs lieliska izvēle, lai ar īpašām vakariņām iepriecinātu ģimeni vai viesus. Franču sinepes un ķiploks gaļai piešķirs vieglu asumu, bet rozmarīns un timiāns izcels tā kārdinošo aromātu.

Kartupeļu un parmezāna suflē

Kartupeļu un parmezāna suflē

Suflē ir viegls un gaisīgs franču virtuves ēdiens, ko iespējams pagatavot gan sāļā uzkodā, gan kārdinošā desertā. Šoreiz piedāvājam recepti maigam kartupeļu suflē, kas bagātināts ar parmezāna sieru, salviju un melnajiem pipariem.

Linda eksperimentē: Zupa burciņā

Linda eksperimentē: Zupa burciņā

Ikdienas skrējienā mums bieži vien neizdodas atrast laiku, lai kārtīgi paēstu. Tādēļ, rūpējoties par ģimenes veselību, Linda izmēģina dažādas idejas, kā pagatavot veselīgas uzkodas līdzņemšanai. Kādu dienu interneta plašumos viņa atrada ideju par "zupu burciņā", kuru, atrodoties birojā, atliek vien apliet ar karstu ūdeni.

if YOU can dream it you CAN do it!