Īpaši gardie kartupeļu salāti

Sastāvdaļas:
0,5 kg jaunie kartupeļi,
1 vidēja lieluma sarkanais sīpols,
200 g zaļie zirnīši,
100 g diedzētu zirņu asni,
100 g kaperi,
200 ml skābais krējums,
100 ml majonēzes,
2 ĒK Dižonas sinepes,
Sāls un pipari.
 
Vispirms vāra kartupeļus – sagriez katru kartupeli vairākās daļās un vāra, līdz kartupeļi kļūst mīksti. Tad nokās ūdeni un kartupeļus atdzesē. Kartupeļus var pagatavot arī tvaika krāsnī – tā kartupelis no ārpuses būs kraukšķīgs, bet iekšpusē mīksts.
Pēc tam smalki sagriez sarkano sīpolu, kaperus, pievieno klāt kartupeļus un zaļos zirnīšus. Klāt liek skābo krējumu, majonēzi, sinepes, sāli, piparus un visu apmaisa.
 
Lai labi garšo!
#dziveirgarda