Keila un ziedkāposta pica ar tomātiem, brokoļiem un sieru

Sastāvdaļas:
Picas mīklai:
1 vidēja izmēra ziedkāposts;
200 g keila (lapu kāposta);
200 g kvinojas miltu;
1,5 ĒK olīveļļas;
1 TK oregano;
sāls un malti melnie pipari.
 
Pildījumam:
3 ĒK tomātu mērces;
6 nelieli tomāti;
300 g brokoļu;
50 g cietā siera.
 
Uzkarsē krāsni līdz 225°C temperatūrai.
No ziedkāposta atdali lapas un kātiņus, samal to kopā ar keilu virtuves kombainā līdz vienmērīgai konsistencei.
Lielā bļodā ieber kvinojas miltus, pievieno klāt garšvielas, olīveļļu un samalto kāpostu masu un visu sajauc vienmērīgā masā.
Sagatavo cepamo pannu, ieklājot tajā cepamo papīru. Mīklu maigi izrullējot, veido picas pamatni. Cep mīklu aptuveni 10 minūtes.
Kad tas izdarīts, picas pamatni pārklāj ar tomātu mērci un liec virsū tomātus, brokoļus vai citus iecienītus dārzeņus, pārkaisi picu ar sarīvētu sieru un vēlreiz liec to cepeškrāsnī aptuveni uz 10 minūtēm.
 
Labu apetīti!
#dziveirgarda