Lasis ingvera marinādē ar nūdelēm un kimči

Lasis ingvera marinādē ar nūdelēm un kimči

Sastāvdaļas (4 personām):
320 g olu nūdeļu,
2 gb cukini,
4 gb laša filejas,
1 neliels ingvera gabaliņš,
1 ĒK jūras sāls,
1 ĒK maltu melno piparu,
2 ĒK augstākā labuma olīveļļas.
 
Pasniegšanai:
100 g kimči,
Sojas mērce.
 
Katliņā ielej ūdeni, pieber sāli un liek vārīties. Kamēr ūdens vārās, cukini sagriez garās, plānās strēmelēs. Sarīvē ingveru un sajauc to ar olīveļļu, klāt pieberot arī piparus un sāli. Ar maisījumu apslaki laša filejas gabaliņus no abām pusēm. Laša fileju grilē uz Plancha grila vai arī liec cepeškrāsnī grilēšanas režīmā un grilē aptuveni 6 minūtes (3 minūtes no katras puses).
Vārošā ūdenī liec nūdeles un vāri tās aptuveni 3 minūtes. Kad nūdeles gatavas, kārto tās uz šķīvja, pievienojot klāt svaigu cukini, kimči un grilēto lasi. Apslaki ar sojas mērci un pārber ar sāli un pipariem.
 
Labu apetīti!
#dziveirgarda
if YOU can dream it you CAN do it!