Mājās gatavota granola ar jogurtu un augļiem

Mājās gatavota granola ar jogurtu un augļiem

Sastāvdaļas:
100 g pilngraudu miltu,                                       
110 g brūnā cukura,                                                    
30 g magoņu sēkliņu,                                            
110 g džī sviesta,                                                           
75 ml kļavu sīrupa,                                                  
40 ml medus, ko iejaukt maisījumā,                  
100 ml medus, ar ko pārliet granolu.
 
Uz pannas vai katliņā izkausē sviestu. Kad sviests izkusis, pievieno klāt sīrupu, medu, magoņu sēkliņas, brūno cukuru un miltus, un visas sastāvdaļas sajauc kopā virtuves kombainā.
Cepamajā pannā ieklāj cepampapīru un izklāj sagatavoto granolu. Cep cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes 140 grādos.
Kad granola gatava, samaisi to, uzlej virsū medu un atstāj uz 20 minūtēm ievilkties – pēc tam granola ir gatava pasniegšanai.
Pasniedz to kopā ar jogurtu un svaigiem augļiem.
 
Labi apetīti!
#dziveirgarda

 

if YOU can dream it you CAN do it!