Pasta ar šķiņķi, pētersīļiem un parmezāna sieru

Pasta ar šķiņķi, pētersīļiem un parmezāna sieru

Sastāvdaļas:
1 sīpols,
1 buntīte pētersīļu,
250g apcepta šķiņķa,
50g parmezāna siers,
1 ola,
250ml piens,
Rīvēts muskatrieksts,
1 litrs ūdens,
Sāls,
250g Tagliatelle makaroni.
 
Nomizo un sakapā sīpolu. Nomazgā pētersīļus un smalki sagriez tos. Strēmelēs sagriez šķiņķi un sarīvē sieru. Nelielā traukā sajauc kopā olu, pienu, pētersīļus un mazliet rīvēta muskatrieksta.
Uzvāri ūdeni un pievieno tam nedaudz sāls. Vāri makaronus 2 minūtes mazāk, nekā norādīts uz iepakojuma. Kamēr makaroni vārās, izkausē sviestu un uzkarsētas pannas un apcep tajā sīpolus. Notecini ūdeni un sajauc makaronus kopā ar šķiņķi, saceptajiem sīpoliem un ievieto tos cepšanas traukā. Pārlej pāri olas un piena maisījumu. Pārber pāri rīvētu parmezāna sieru. Cep 180°C aptuveni 30 minūtes.
 
Labu apetīti!
#dziveirgarda
if YOU can dream it you CAN do it!