• Sākums
  • Receptes
  • Pavasarīgi salāti ar tvaika krāsnī ceptiem dārzeņiem un vistas fileju
Pavasarīgi salāti ar tvaika krāsnī ceptiem dārzeņiem un vistas fileju

Pavasarīgi salāti ar tvaika krāsnī ceptiem dārzeņiem un vistas fileju

Lai pagatavotu šos salātus 4 personām, Tev būs nepieciešams:
600 g vistas krūtiņas filejas,
2 nomizotas un smalki sagrieztas bietes,
4 nelieli sarkanie sīpoli,
4 nelieli burkāni,
200 g sarkano kāpostu,
200 g zaļo sparģeļu,
1 laims,
Sāls, pipari un olīveļļa,
400 g vārītas sarkanās kvinojas,
200 g vārītu melno pupiņu,
2 nomizoti un sagriezti avokado,
200 g fetas siera,
200 g salātu maisījuma,
100 g Indijas riekstu,
50 g smalki sagriezta un svaiga koriandra,
1 svaigs un sasmalcināts čili pipars,
100 g ķiršu tomātu,
4 ceptas olas.
 
Uzsildi cepeškrāsni līdz 150°C. Uz cepešpannas liec vistas fileju, bietes, sīpolus, sarkanos kāpostus, sparģeļus, burkānus, uzspied virsū laima sulu, uzlej virsū olīveļļu un pārkaisi ar sāli un pipariem. Cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes, līdz gaļa ir gatava.
Pagatavoto liec četrās bļodās un pievieno klāt kvinoju, melnās pupiņas, avokado, salātus, fetas sieru, koriandru, čili un Indijas riekstus. Mazliet samaisi. Pasniedz ar ķiršu tomātiņiem un ceptām olām.
 
Lai labi garšo!
#dziveirgarda
if YOU can dream it you CAN do it!