Spageti ar keila un pistāciju pesto

Spageti ar keila un pistāciju pesto

Sastāvdaļas:
130 g keila (lapu kāposta),
1 TK jūras sāls,
500 ml augstākā labuma olīveļļas,
500 g grauzdētu pistāciju,
4 ķiploka daiviņas, sakapātas,
100 g rīvēta Parmezāna siera,
280 g spageti.
 
Keila lapas ievieto virtuves kombainā, pieber klāt sāli un rūpīgi sasmalcina. Darbinot kombainu, pievieno klāt olīveļļu, pistācijas un ķiploku. Papildina ar sieru un atkārtoti samaļ līdz viendabīgai konsistencei.
Kad pesto gatavs, pagatavo spageti - katlā uzvāri ūdeni, pieber klāt sāli un verdošā ūdenī liec iekšā spageti. Kad spageti gatavi, nokās tos un sajauc ar pagatavoto pesto.
 
Labu apetīti!
#dziveirgarda
if YOU can dream it you CAN do it!